top of page
Angelique.jpg

Coatigan

Het was vanaf dag één fantastisch om met Sanne te mogen werken. Ik heb twee fotoshoots met haar gedaan, ze heeft een brandbook en een magazine gemaakt. Ze voelt haarfijn aan wat haar opdracht is, haar styling is spot-on en daarnaast heeft ze ook heel snel een kundig team voor de shoot geregeld. De laatste was op een botter, een fantastische ervaring met prachtige foto’s als resultaat. Sanne gaat heel liefdevol met iedereen om, met mij als klant maar ook met de modellen, de fotografe en make-up artist en de rest van het team waardoor iedereen het beste uit zichzelf haalt. Dit is een gave die Sanne tot in de puntjes bezit.

jan-taminiau-vogue-januari-feburari-2023-920x1380_edited.jpg

Jan Taminiau

Met veel plezier denk ik terug aan de tijd dat ik met Sanne werkte. 

Sanne liet zich zien als een hardwerkende, meedenkende en een echte teamspeler. Wat me vooral is bijgebleven is haar geweldige gevoel voor verhoudingen om proporties en haar eigen gevoel voor stijl. En dat al op jonge leeftijd.

Door de jaren heen heeft ze dat volgehouden en heb ik haar alleen maar zien groeien.

Ik kan Sanne van harte aanbevelen, ze is een aanwinst voor elk team.

Suzanne van Schaik - BW.jpg

Suzanne van Schaik

Ik vind Sanne echt een stylist, producent en ontzorger uit duizenden. Voor mijn bedrijf heb ik met veel dienstverleners gewerkt en Sanne steekt daar wat mij betreft dus met kop en schouders bovenuit. In onze samenwerking was ze altijd flexibel, proactief, creatief en gestructureerd (vooral die laatste twee zijn best een unieke combinatie). Dit alles met ontzettend veel invoylendheid voor mij als mens en als ondernemer, maar ook voor mijn werk. De combinatie die Sanne heeft ben ik dan ook nog nergens tegengekomen: ze heeft zowel veel gevoel voor hospitality als voor esthetiek als dat ze ook heel praktisch denkt. Haar gevoel voor detail en inzet om het allerbeste resultaat neer te zetten, terwijl ze realistisch genoeg blijft, hebben gemaakt dat de livedagen die ik voor mijn klanten organiseerde veel meer "gedragen" en congruent waren dan ze zonder haar zouden zijn geweest. Als jij van inhoud bent, dan is Sanne van de vorm. Zodat jij en je klanten nog veel beter tot hun recht kunnen komen. 

Myrthe.jpg

Myrthe Groeneweg

Kwaliteit van de bovenste plank met ontzettend veel liefde en aandacht. Een samenwerking met Sanne kan ik enkel in superlatieven omschrijven. Wat een geweldige vrouw. Niemand is zo kundig en stijlvol als zij. Met kracht en een hart van goud levert Sanne zonder uitzondering het hoogst haalbare. The best of the best.

JannekeBW.jpg

Janneke Robers

Sanne heeft een scherp oog voor je eigen stijl, ziet de grootsheid die daarin mogelijkheid is en trekt je hele uitstraling naar een hoger niveau. Simpel, elegant en met grootste flair. Sanne's styling is een verademing. Ik hou niet van (online) winkelen. En omdat ik veel sensueel lijfwerk met mijn deelnemers doe, moet mijn kleding zowel stralen als super comfi zijn. Met een simpel telefoongesprek wist ze feilloos aan te voelen wat ik nodig had voor, gaf me een brede selectie, zowel betaalbare als duurdere stukken, die ik met 1 klik op de knop kon bestellen. Dubbel en dwars waard.

bottom of page